Aveti grija la ce puneti in farfurie!!!!!Ne otravim singuri!

mancare-otravita-dezvaluiri-la-sinteza-zilei-401690

„România e o țară de mâna a zecea. Suntem groapa de gunoi a Europei!”, spune Ministrul Agriculturii.Tot Irimescu afirmă că avem pești cu viermi și produse toxice. Adevărul e cu mult mai dur.

Mihai Gâdea a făcut joi, la „Sinteza zilei”, dezvăluiri importante și a prezentat imagini șocante.

Românii sunt otrăviți cu alimente toxice!

Documentarul TOXIC arată adevărul despre alimentația românilor și despre agricultura ce se practică la noi.TOXIC este filmul documentar ce tratează în detaliu industria alimentară și explică felul în care mâncarea ajunge de la producător la dumneavoastră în farfurie. Este bazat pe ideile și studiile profesorului Gheorghe Mencinicopschi și este ecranizat de Andrei Sota.

Dezvăluirile doctorului Stroescu despre otrava din magazine

Virgiliu Stroescu, doctor în medicină, endocrinolog și nutriționist: „Trebuie să avem principii foarte clare. Să scot ce nu e sănătos(…). Tot ce este viu e bun, toate plantele au vitamine. Ele iau minerale și apă din pământ, indiferent ce le dai. Tot ce este viu este perfect sănătos, indiferent ce punem în ele. Dacă un măr are gust bun, aspect bun și miros bun el e bun, indiferent de unde vine”

Cunoscută pentru sfaturile sale legate de sănătate, Carmen Brumă a declarat, la Antena 3, că e din ce în ce mai greu pentru un specialist, darămite pentru un om normal, să discearnă și să aleagă cea mai bună variantă de se alimenta.

„E greu să-ți dau seama unde e interes financiar, unde e lăcomie, unde e incompetență, unde e lipsă de informare. Trebuie să te bazezi pe simț și să mergi către alimentele care sunt cât mai aproape de starea lor naturală”, a opinat Carmen Avram.

Anunţ de o gravitate fără precedent, din partea unui oficial din guvernul Cioloş. Ministrul agriculturii avertizează că suntem otrăviţi cu unele alimente din import, care conţin chimicale interzise. Este vorba de produse cu preţ mic, pe  care milioane de români le cumpără de nevoie.

Aproape 70% din mâncarea care se vinde în România provine din import. Nu mai avem capacitatea să producem suficientă hrană şi cumpărăm aproape tot. De la grâu şi porumb, la carne de porc şi pasăre. De la mere şi roşii, la ciocolată, bomboane şi pâine.

Românii cheltuie lunar pe mâncare 3,5 miliarde de lei, ceea ce înseamnă în jur de 780 milioane de euro, potrivit unei estimări realizate de Jurnalul Naţional.aP2EXlONS91_2LSursa
[ad id=’26048′]