Caz nou de violență între adolescente! Tânără bătută și umilită de două fete!

bataie-fete

UPDATE! Tinerele implicate în conflict au fost indentificate, iar poliția a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, amenințări, dar și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Potrivit Observatorulph.ro, una dintre agresoare a postat un mesaj, pe contul personal de Facebook, prin care își cere scuze și asumă vina.

„Îmi prezint scuzele mele publice pentru ceea ce am făcut. Sunt foarte conștientă ca am greșit, îmi asum vina pentru tot, voi raspunde moral si penal pentru tot ce am comis. Îmi pare extrem de rău pentru tot, am fost chiar proasta. A fost un moment de nervozitate in care am reacționat așa, mi a părut rau imediat după ce am comis fapta. In situația data, îmi închid contul de facebook si îmi cer scuze tuturor, îmi pare rău pentru ce am făcut. Un share va rog din suflet”.

marturie-agresor-600x353

Atât agresoarele cât și băiatul care a stropit victima cu apă și-au închis conturile de Facebook în urma apariției în spațiul virtual a filmării cu incidentul.


O adolescentă de aproximativ 15-16 ani este bătută și umilită de alte două fete în timp ce aproximativ zece tineri asistă la tot „spectacolul” grotesc.

[ad id=’26048′]

Victima a fost trasă de păr, lovită, stropită cu apă și pusă să îngenuncheze și să pupe mâna agresoarelor. Cele două fete nu se sfiesc să îi reproșeze victimei ca ea ar fi provocat acest conflict cu bârfele răspândite.

Potrivit Observatorului Prahovean, incidentul ar fi avut loc în cartierul ploieștean Malu Roșu.

Întâmplarea vine la aproximativ o lună după ce o întâmplare similară din Oradea a fost intens mediatizată la nivel național.