CUTREMURATOR: Carmen Serban in CHINURI GROAZNICE sufera de o BOALA necrutatoare. ATENTIE, caz mai GRAV decat al DENISEI MANELISTA.

Una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, Carmen Șerban, are noi probleme de sănătate, după ce abia a scăpat de tumoarea de la sân.

”Sunt stresată, probabil că am o problemă pe glanda tiroidă, de mă durea foarte tare gâtul. Am probleme pe sinusuri.

Am o sinuzită maxilară. Te doare zona asta de maxilar şi am o roşeaţă pentru că e o afecţiune acolo. Nu ştiu dacă se poate trata.

Cu slujbe, cu creme, cu piramide, cu toate, sigur. Există un efect, eu mă simt mai bine. Încă nu am tratat-o, e în curs de tratare”, a declarat Carmen Şerban.

 De altfel, problemele se țin scai de Carmen Șerban: anul trecut, după ce a scăpat de o tumoare la sân, a făcut complicații la plămâni. ”Încă nu mi-a trecut de tot răceala. Am făcut iarăși o complicație la plămâni, ca și anul trecut. Astea cu plămânii trec mai greu. Dar ne revenim. Nu mor caii când vor câinii.

E o perioadă când toată lumea e încercată de răceli. Eu am stat la pat opt zile. Am băut suc de spanac, am mâncat ridiche neagră cu miere sau cu sare, usturoi, ceapă. Am mâncat foarte multe legume”, povestea ea în trecut.

Carmen Șerban a fost diagnosticată în 2012 cu o tumoare la sân și s-a vindecat în 2013, cu ajutorul tratamentelor naturiste, susținea ea atunci.

Sa ne rugam pentru ea !

Sursa: vocea.biz

[ad id=’26048′]