La doar 13 zile de la inaugurare podul de sticla din China a fost inchis!!!!

pod-de-sticla-China-Hepta1-620x451

Cel mai mare pod, totodată şi cel mai lung pod de sticlă din lume a fost inaugurat, în China, în urmă cu doar 13 zile. Zeci de mii de oameni s-au arătat interesați de construcția spectaculoasă, care a costat aproximativ 3,4 milioane de dolari. Acum, autoritățile chineze au anunțat că podul va fi închis.

Oamenii care își doreau să traverseze cel mai mare pod de sticlă din lume au de așteptat. Autoritățile au anunțat că au închis accesul vizitatorilor, din cauza cererii uriașe, relatează CNN.

Oficialii au explicat ca podul a avut un număr limitat de vizitatori, aproximativ 8.000 de oameni zilnic, însă cerere a fost de zece ori mai mare. Întrebați dacă sticla a crăpat sau s-a spart, oficialii au spus că “nu a fost nicio problemă” și că nu a fost niciun accident. Autoritățile nu au anunțat, însă, când va fi redeschisă atracția.Podul proiectat de arhitectul israelian Haim Dotan are o lungime de 430 de metri și este suspendat la 300 de metri înălțime. Cu o lățime de șase metri, construcția a fost pavată cu 99 de panouri de sticlă transparentă. Podul de sticlă este situat între două piscuri cunoscute drept Munții Avatar, deoarece filmul regizat de James Cameron a fost filmat aici. Podul, care a fost finalizat la sfârșitul anului trecut, a depășit recordurile mondiale pentru arhitectură și construcție.Sursa

[ad id=’26048′]