Un cuplu din Sevilla au adoptat un … nu-ti vine sa crezi :))))

brocoli

Articolul despre cei doi a aparut pe 28 Martie 2018 pe un site american cu titlul  “Vegan Couple Adopts Broccoli Because They Don’t Want A “Flesh And Blood Child”” (Cuplu adopta un brocoli pentru ca nu-si doresc un copil din carne si sange) acestia preluand articolul de pe un site spaniol. Tinem sa va anuntam ca acesta este un pamflet si nu un caz real, site-ul spaniol s-a dovedit a fi un site de pamfleturi.

Cuplul de vegani a adoptat un brocoli pentru ca nu vor “un copil carnos si sangeros”.

Mario Bostez si Irene Sancho, un cuplu de vegani din Sevilla, au reusit dupa un lung si complicat proces, sa adopte un brocoli provenind din Japonia. Cuplul vegan a trebuit sa dovedeasca ca pot sa aiba grija de brocoli si ca pot sa-l mentina in conditii optime. Ei isi explica decizia de adoptie ca:

“Nu am vrut un trup de carne si de inundatii sangvine pentru ca suntem vegani. Asta te face imediat diferit si ridica suspiciuni”, a spus Mario.

Au reusit, in cele din urma, sa obtina ceea ce voiau si micuta Brasicacea (asa se numeste copilul-brocoli) se odihneste in camera ei vopsita in verde.

brocoli
Este mai bine sa-i adopti cand sunt mici germeni, pentru ca este mai putin traumatizant pentru ei“, a explicat Irene, care voia o fiica japoneza. “In Japonia nu vor brocoli si uneori ii lasa sa iasa sau sa-i abandoneze“.
Caldura din Sevilla a fost una dintre primele probleme cu care se confrunta cuplul: „ Am instalat trei aere conditionate pentru a satisface toate toate nevoile unei cresteri sanatoase a copilului nostru”.
Irene recunoaste, de asemenea, ca adoptarea micutei Brasicacea o va ajuta sa se vindece de pierderea pe care a avut-o la 20 de ani: „ Mi-am pierdut ciuperca biologica atunci cand candidoza a fost intrerupta”.
Chiar daca ciuperca vaginala prospera adesea daca nu se aplica nici un tratament, in cazul lui Irene tocmai au disparut lasand “un gol adanc in inima mea” si asa au ajuns la decizia de adoptie.

Doctorul ne-a spus ca nu vom reusi pe cale naturala, asa ca ne-a sfatuit sa recurgem la adoptie. Ne-a costat foarte mult, dar totul s-a dovedit a fi bine. Am decis ca anul viitor sa adoptam o varza“, au spus cuplul de vegani.

Pe noi ne-a amuzat stirea preluata de americani crezand ca e reala si vi-am impartasit-o si voua.

Daca Ti-a Placut Postarea Nu Uita Sa Dai Un Share. Multumesc!

[ad id=’26048′]