Ai avut parte de asa ceva la SALA ? EI au avut, si sunt norocosi !

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=D3tCLcKuTZU” message=”” width=”605″ height=”420″]sala1415479099_1200x747Sa mergi la sala si sa vezi ca fata de langa tine isi scoate hainele, cred ca i-ai multumi celui de sus.

Asa ceva nu vezi in fiecare zi, nici macar 1 data pe an, ce chiar foarte rar.
sala
Pe fetele baietilor de langa ea se vede o bucurie foarte mare, si asa si este.

Ar fi ceva frumos sa fie o sala de GYM unde fetele sa faca sala fara tricou ce doar in pantaloni scurti, daca i-ar scoate si pe acceia nu s-ar supara nimeni.

Insa domni respectivii au avut sansa vieti lor, si o bucurie exagerata, cand s-au trezit cu o fata in sala de GYM ca isi scoate tricoul, si normal ca nu purta sutie. Acceastia au ramas total socanti, cum sa faci asa ceva ? Si daca era luata de cineva tare sau o atingea, mai si zicea ca a incercat s-o abuzeze, cand ea face astfel de gesturi nu poti face sa te abti.

E ca si zicala ” Vrei calule ovaz ? “.

Multe tinere din zilele noastre se imbraca atata de neimbracate incat iti vine sa inebunesti, si da ies afara asa in ipostaze incendiare. Pai cum sa nu iti vina sa faci prostii cand chiar ele cer asta. Ce e frumos si la Dumnezeu ii place.

Ar trebui sa fie o lege legat de imbracamintea femeilor exact ca in Irak sau alte tari unde femeile trebuie sa fie invelite peste tot. E nu chiar asa dar nici prea.sala1415479099_1200x747