Cand infractorii se pun cu politia in Statele Unite….regretele sunt mult prea tarzii.

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=BzbaQhv0U0k” message=”Da” width=”605″ height=”420″]Untitsdfdsfled-321A fi politist in Statele Unite, mai ales in unele cartiere rau famate, este o meserie deosebit de periculoasa, in care riscul este imens.

Potrivit FBI ( Federal Bureau of Investigation), orasele in care rata infractionalitatii ating cote alarmante sunt urmatoarele ( lista este pe 2014): Camden ( New Jersey), Flint (Michigan), Detroit ( Michigan), Oakland ( California), St. Louis ( MIssiouri), Cleveland ( Ohio), Gary ( Indiana), Newark ( New Jersey), Bridgeport (Conneticut), Birmingham ( Alabama).

Dupa cum vedeti, New Jersey figureaza cu doua orase foarte rau famate. Va imaginati cat de grea este viata politistilor care sunt nevoiti sa tina in frau criminalii din acea zona, multi dintre ei nemaiavand nimic de pierdut. Pentru ei, a merge la inchisoare pentru cativa ani este ceva echivalent cu a merge la o scoala, unde invata trucuri noi pentru a isi realiza infractiunile cu mai multa eficienta.