Ce spune forma unghiilor despre tine!!!

forma_unghiilor_692x360_74440500

Interpretare:

Daca ai forma unghiei asemanatoare cu cea de la nr. 1

– Esti intotdeauna calculat si precis in ceea ce faci, ai un caracter puternic, o imaginatie bogata si esti plin de creativitate. Interactionezi foarte usor cu persoanele din jur.

Daca ai forma unghiei lata asemanatoare cu cea de la nr. 2

– Un teoretician innascut ce nu suporta minciuna si extrem de sincer. Acest tip de oameni nu prea fac greseli, spun mereu adevarul si sunt cele mai bune persoane de la care poti primi sfaturi.

Daca ai unghia asemanatoare formei unui ou, exact cum sunt cele de la nr. 3 sau 4

– Esti in general o persoana relaxata, cu o gandire pozitiva. Persoanele cu aceasta forma a unghiilor traiesc intr-un anumit ritm din care nu poti sa le scoti orice ai face. Nu bagi in seama problemele mici ceea ce te face sa fi mereu inconjurat de foarte multi prieteni.

Daca ai forma unghiei patrata asemanatoare cu cea de la nr. 5

– Esti un liderul absolut cu mult curaj si foarte iscusit. Ai o personalitate puternica, si asta o poate observa oricine. Cu toate acestea in preajma apropiatilor esti mult mai intelegator si maleabil.

Daca forma unghiei este asemanatoare unui triunghi cum o regasim la nr. 6 sau 7

– Esti o persoana foarte inteligenta, perfectionista, inovatoare si originala. Acest tip de unghii sunt cele mai intalnite in randul geniilor. Majoritatea oamenilor sunt fascinati de acest tip de persoane.

Daca ai forma unghiei asemanatoare unei migdale, cum o regasim la nr. 8

– Esti o persoana loiala si prietenoasa, cu un aspect fizic placut, atragand mereu admiratia celor din jur. Acest tip de unghii le poseda persoanele care sunt foarte amabile, care stiu sa stea in „banca” lor. Majoritatea oamenilor se bucura de compania lor, datorita dragostei pe care o emana si a modului prin care rezolva problemele.

Daca ai forma unghiei asemanatoare cu cea de la nr. 9

– Esti o persoana cu o foarte buna viziune si cu o intuitie extraordinara. Aceste persoane gandesc intotdeauna pe termen lung si privesc orice problema in ansamblu. Sunt destul de calculate, gandesc pozitiv si inspira incredere. Acest tip de persoane sunt cele care pot porni intotdeauna o afacere de succes.Sursa

[ad id=’26048′]