Cineva s-a căcat atât de urât într-un avion, că a trebuit să se întoarcă la sol !

cineva-s-a-cacat-atat-de-tare-intr-un-avion-ca-a-trebuit-sa-se-intoarca-la-sol-153-body-image-1426586368

Un zbor al British Airways a fost forțat să se retragă înapoi la sol, în weekend, pentru că cineva s-a căcat așa de urât că avionul a devenit de nefolosit. Imaginează-ți cum e să trăiești când știi că, la un moment dat, ai făcut un căcat atât de mare, că un 747-400 a trebuit să se întoarcă la sol. Diareea ta a făcut un avion de 360 de milioane de lire să trepideze pe cer. Imaginează-ți cum e să-ți privești persoanele dragi în față după asta. Imaginează-ți cum e să-ți îmbrățișezi mama. Chiar nu poți. Anusul tău e pur și simplu un terorist.

Oricum, zborul BA din Heathrow până în Dubai, de sâmbătă, a trebuit să se întoarcă la sol la Heathrow, din nou, pentru 30 de minute, într-un zbor de șapte ore, pentru că cineva a făcut o crimă în toaletă.

Consilierul conservator din Hertsmere, Abhishek Sachdev – care e clar că nu a auzit de sintagma, „cine zice, ăla e” – s-a nimerit să fie în avion și să scrie pe Twitter („E o nebunie! Zborul nostru BA spre Dubai s-a întors la Heathrow din cauza unui căcat mirositor din toaletă! 15 ore până la următorul zbor… #britishairways) și a vorbit și cu Daily Mail despre problemă. Din nou: imaginează-ți un miros așa de urât încât un consilier a vorbit cu o publicație națională despre asta.

„Pilotul a făcut un anunț în care cerea ajutorul echipajului, așa că ne-am dat seama că ceva era ușor dubios”, a spus consilierul. „După zece minute, pilotul a spus, «Cred că ți-ai dat seama că vine un miros înțepător de la una dintre toalete.»”

„El a spus că e vorba de excremente lichide. A folosit exact cuvintele astea.”, a zis consilierul.

Două lucruri:

Informația despre starea lichidă a rahatului demonstrează că pilotul chiar a mers în toaletă ca să se uite la dezastru și că a fost nevoit să-și acopere nasul cu chipiul de pilot.

Întrebarea asta vine mereu când cineva se cacă atât de urât încât ar putea să nu fie ceva uman. Am văzut cu toții rahat nașpa până acum. Am fost în puburi. Am mers cu autocarul măcar o dată în viața noastră. Toată lumea din Marea Britanie, la un moment dat, a trebuit să se pișe în gară. Cu toții am ridicat un capac de WC și, ca în Cutia Pandorei, ne-am holbat la resturile abisale ale altcuiva. Dar întrebarea e: cum, sau mai specific, de ce e posibil să te caci pe și în jurul unei toalete și cum e posibil ca cineva să se cace și pe perete?

Roagă-mă să mă cac pe perete și chiar nu o să știu de unde să încep. Dacă aș fi încercat, nu cred că aș fi fost în stare să mă cac în linie dreaptă. Dar se pare că există oameni care reușesc să facă asta tot timpul. Se duc imediat la doctor după asta? Când „depozitezi” ceva așa de puternic încât ricoșează, te duci direct la doctor și spui ceva de genul, „Bună ziua, domnule doctor, ceva e în neregulă cu mine”, sau doar aștepți să-l dai afară? Și de ce se întâmplă asta mereu în toalete publice?

Oricum, zborul a fost reprogramat pentru a doua zi și British Airways a declarat, „Ne pare rău pentru disconfortul creat clienților noștri”, înainte să le dea tuturor care își luaseră bilet – chiar și căcăciosului, oricare ar fi el – o noapte la hotel.

Zburați în siguranță, căcăcioșilor! Pacea fie cu intestinul vostru gros.

Traducere: Dana Alecu Sursa Vice

[ad id=’26048′]