Cloud-Express.Ro s-a INCHIS ! Recomandam Gazduire de la HZone.Ro

indexDis de dimineata, la intamplare, am intrat pe site-ul Cloud-Express.Ro insa ce am vazut m-a surprins. Cloud-Express.Ro si site-urile gazduite de ei  nu mai functionau . Cel mai probabil Cloud-Express.Ro a decis inchiderea firmei dupa gafa facuta in anii precedenti. Pe langa aceasta cei de la Cloud-Express.Ro nici macar nu au anuntat clientii inainte sa isi poata lua site-ul si domeniile inregistrate prin ei .Ro lasandu-i pe toti cu ochii in soare.

Cei de la HZone.Ro te pot ajuta atat cu Gazduire Web cat si cu domeniul tau inregistrat la Cloud-Express.Ro sau cu orice alt tip de servicii. Nu este prima data cand cei de la HZone Romania ne-au ajutat si au mentinut buna functionalitate a site-ului, de accea recomand cu mare caldura serviciile lor.

Va recomandam cu mare caldura pachetele de Gazduire Web de la HZone.Ro,  companie cu o activitate de peste 9 ani in domeniul de Gazduire , oferind o calitate excelenta si un uptime garantat de 100%.

Firma de Gazduire Web, HZone.Ro (HZone S.R.L) ofera 1 luna de gazduire web gratuita daca iti transferi site-ul la ei. Mai multe detalii legate de transfer website gratuit si gazduire web gratuita.