Conchata Ferrell, menajera lui Charlie Sheen din “Doi bărbați și jumătate”, a murit!

Conchata Ferrell, actrița care a jucat rolul menajerei lui Charlie Sheen în serialul “Doi bărbați și jumătate” a murit la 77 de ani. Aceasta a decedat în spital, din cauza unor complicații apărute în urma unui stop cardiac. Charlie Sheen a fost printre primii care și-au adus omagiile, postând un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

[ad id=’26048′]

“O persoană minunată, o profesionistă desăvârșită și o prietenă adevărată. O pierdere șocantă și dureroasă”, a scris Charlie Sheen.

Problemele de sănătate ale actriței au început în luna mai, când a fost spitalizată din cauza unor probleme apărute în urma unei infecții.
După câteva zile în spital, Conchata a intrat într-un stop cardiac de 10 minute, lucru care a mai ținut-o încă o lună în spital. Ulterior, aceasta a fost transferată de la spital la o unitate de îngrijire pe termen lung.

Șirul de boli Conchatei a fost legat de o spitalizare anterioară, din iarna lui 2019.

În decembrie, s-a îmbolnăvit de o infecție renală extrem de periculoasă.

Conchata se simțea „slabă și fragilă” – ceea ce s-a dovedit a fi o infecție renală care s-a răspândit în tot corpul și „a început să-i contamineze sângele”, potrivit TMZ.