Cum se transformă un Smart în cazul unui impact cu un zid, la 112km/h. VIDEO!

smart_636x4001459162221[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=mnI-LiKCtuE” message=”Da” width=”605″ height=”420″]

Smart-urile sunt unele dintre cele mai mici mașini, automobile ideale pentru oraș. Cum se transformă acestea în cazul unui impact cu un zid?

Profesioniștii de la „Fifth Gear” au vrut să vadă cum se comportă o mașină Smart în cazul unui accident. Cu trei stele din cinci posibile la testele Euro NCAP, mașinuța era catalogată ca având cele mai bune rezultate dintre automobilele mici testate.

Cei de la „Fifth Gear” au mers mai departe și au vrut să vadă ce se întâmplă dacă mașina s-ar lovi cu viteză de un zid. Mașina a rulat cu 112 kilometri pe oră, la impactul cu zidul.

După coliziune, în mod surprinzător, Smartul a arătat destul de bine, având în vedere viteza mare cu care a intrat în blocul de beton. Mașina s-a lovit cu o putere atât de mare, încât a sărit de pe asfalt, deși are o greutate de peste 700 de kilograme. Carcasa mașinii a rămas aproape intactă și una dintre uși era încă funcțională. auto-bild.ro