Cuplul a primit accidental o sticlă de vin de 1.500 de lire sterline după ce a comandat o sticlă de 13 lire.

Un cuplu tânăr a obținut jackpot-ul absolut când li s-a dat din greșeală o sticlă din ceea ce credeau că este vin de casă, care s-a dovedit a fi în valoare de 2000 de dolari (1500 de lire sterline).

[ad id=’26048′]

Proprietarul restaurantului din New York, Keith McNally, născut în Londra, a dezvăluit că un manager de la braseria sa din Manhattan Balthazar a făcut costisitoarea confuzie.

Au dat sticla scumpă de vin unui cuplu tânăr, care comandase o sticlă de Pinot Noir de 13 lire sterline.

Între timp, un grup de oameni de afaceri din Wall Street au crezut că beau Chateau Mouton Rothschild și că nu sunt mai înțelepți.

Postând pe Instagram, el a explicat: „Într-o noapte la Balthazar, patru oameni de afaceri din Wall Street au comandat cel mai scump vin roșu al restaurantului: o sticlă de 2000 $ de Chateau Mouton Rothschild.

„Unul dintre cei doi manageri a transferat Bordeaux-ul într-un decantor la stația unui chelner.

„În același timp, un cuplu tânăr a comandat cel mai ieftin vin roșu al restaurantului, un Pinot Noir de 18 USD, pe care și-l doreau să-l toarne într-un decantor.

„Aceste două vinuri foarte diferite se aflau acum în decantoare identice”.

Keith a continuat: „Gândind vinul decantat de 18 dolari pentru Rothschild de 2000 de dolari, primul manager a turnat formal vinul ieftin oamenilor de afaceri.