Cutremurator! Primele imagini cu bona din Moscova care a decapitat copilul de care trebuia sa aiba grija. A mers apoi cu capul la metrou, strigand “Allah Akbar”

Untitled_800x4241456824534
[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=NCPNgjmxC18″ message=”Da” width=”605″ height=”420″]

O femeie tinand in mana capul taiat al unui copil a amenintat ca se va arunca in aer la iesirea din statia de metrou “Oktiabrskoe Pole” din nord-vestul Moscovei. Potrivit yodnews.ru, femeia era imbracata in negru si cu capul acoperit cu un val si a striga “Allah Akbar”.

Dupa ce zona a fost izolata, politia a reusit in final sa o retina. Primele informatii indica faptul ca ar fi fost vorba de bona unui copil de 3-4 ani, care l-ar fi ucis pe micut dupa ce parintii acestuia au plecat de acasa iar apoi ar fi decapitat trupul neinsufletit.

Corpul a fost gasit  cu cateva ore mai devreme intr-un apartament incendiat de pe o strada din Moscova. Potrivit presei ruse, victima femeii ar fi o fata in varsta de 4 ani, identificata drept Nastia M.

Momentan, nu se stie daca femeia, pe numele ei Gulshekhra Bobokulova, avea sau nu o bomba asupra ei. Anchetatorii spun ca provenea din Uzbekistan a si ca ar fi instabila psihic.

Potrivit presei ruse, femeia a marturisit ca ar fi ucis copilul pentru a se razbuna pentru infidelitatea sotului ei, dar nu a reusit sa explice legatura dintre aceste doua fapte. Alte surse sustin ca suspecta era drogata in momentul arestarii. Mama copilului ucis ar fi lesinat si ar fi fost transportata cu ambulanta la spital, afirma presa rusa. Imagini cu femeia transportata la spital au fost difuzate de postul Russia Today. Sursa:stirileprotv.ro