DRAMA unei tinere care a mers să ceară ajutor, în Biserică, la preotul Pomohaci : ”Dezbracă-te, îți voi…”, am auzit din gura lui. Apoi mi-a spus că sunt sexy și că mă…!”

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=iUk2sQA2G94″ message=”Da” width=”605″ height=”420″]pomohaci-1

O tânără cu probleme de sănătate povestește că a mers la părintele Pomohaci în speranţa că o va vindeca. Fata dezvăluie lucruri terifiante pe care Cristian Pomohaci i le-ar fi făcut.

„Aş vrea să povestesc ceea ce mi s-a întâmplat, dar sub anonimat, pentru că, încă îmi este frică de acest părinte, dacă aş putea să-i spun aşa, de Pomohaci. Cândva, aveam probleme de sănătate şi am considerat că el este unica mea salvare. Aşa că, am mers acolo, la biserica unde el slujea. Când am intrat, el m-a văzut şi mi-a spus că o să mă scape, practic, de boala pe care o am eu. O boală foarte grea.

Am crezut că Dumnezeu mă va ajuta şi îmi va da o minune prin acest preot, prin preotul Pomohaci. Doar că, la distanţă de câteva momente, părintele Pomohaci mi-a spus să mă dezbrac la pielea goală. Parcă îl aud şi acum cum îmi spunea: „Dezbracă-te în pielea goală! Îţi voi face o rugăciune!”.

Imaginaţi-vă ce am simţit în acele momente. I-am spus că nu pot să fac lucrul acesta, pentru că îmi este ruşine. Am în minte cuvintele lui care. nu ştiu, îmi răsună aşa. El îmi spunea că sunt sexy, să mă dezbrac, că el mă vrea pe mine. În momentele alea, am început să ţip. I-am spus că vreau să plec de acolo şi să mă lase în pace. El a tras de mine şi a încercat să mă violeze. Nu am putut să scap decât în momentul în care l-am ameninţat cu poliţia. I-am zis că, dacă mai face lucrul acesta, dacă mai trage de mine o să sun şi o să vină peste el. Atunci, văzând că nu are chip cu mine, mi-a zis că pot să plec, dar ca nu cumva să spun cuiva despre ceea ce s-a întâmplat.

Mi-a zis să nu spun nimănui, că o să mă îngroape cu mâna lui. Mi-a fost extrem de frică şi din momentul ăla, nu am vrut să spun nimănui, dar, acum, consider că trebuie să se facă ceva. Trebuie ca acest om să ajungă după gratii, unde îi este locul. Nu trebuie să mai sufere niciun alt om din cauza lui”, a povestit tânăra care a dorit să rămână sub protecția anonimatului.