Educatoare cu experienta din Timisoara si-a ucis fetita de 4 ani (UPDATE)

politia  29196536_10208847062652471_8120491183328722944_n-1

O fetita de patru ani, din Timisoara, a fost ucisa cu sange rece de mama ei,  o femeie in varsta de 38 de ani, educatoare de peste 15 ani. Crima a avut loc intr-o casa din cartierul Ronat, aflat la marginea Timisoarei, fiind anuntata la numarul de urgente 112, marti 12 Martie, in jurul orei 23. 00 chiar de autoarea oribilei fapte. Politistii ajunsi la adresa au fost nevoiti sa sparga usa locuintei, deoarece femeia era in stare de soc si nu le-a deschis, si au gasit fetita inecata in cada si cu venele de la maini taiate. Potrivit politistilor, in timp ce faceau cercetari la fata locului, femeia a acuzat stari de rau si a inceput sa vomite. Politistii au chemat un echipaj SMURD care a dus-o la spital sub escorta, existand suspiciunea ca femeia ar fi incercat sa se sinucida, inghitind erbicid. Anchetatorii au aflat ca in casa se mai afla si strabunica micutei, in varsta de 84 de ani, dar care datorita varstei n-a auzit si n-a banuit nimic. Cadavrul fetitei de patru ani a fost transportat la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Membrii familiei le-au spus anchetatorilor ca femeia isi luase concediu fara plata de la gradinita la care a lucrat, pentru a-si cauta un alt loc de munca invocand ca a obosit sa faca naveta si ca doreste un loc de munca mai bine plătit.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Timis, Aura Danielescu, spune ca femeia era:

“Era educatoare la Scoala gimnaziala Pischia, pe structura Murani, la un sat langa Pischia. Este educatoare titulara de 15 ani, gradul didactic II. Colegii spun ca niciodata nu a avut vreo forma de manifestare care sa le ridice probleme. Acum trei saptamani – poate atunci ar fi trebuit sa isi dea cineva seama si poate ar fi trebuit sa ia legatura cu mama ei, care a fost colega cu ea si care acum e titulara pe post de invatator la Dumbravita – ea si-a cerut concediu fara plata, dar parea foarte calma si a cerut concediu pe motiv ca a obosit sa mai faca naveta”.

“I-au aprobat concediul fara plata, e o forma legala, cadrele didactice au voie sa beneficieze de aceasta forma de concediu si au anuntat ISJ, dar nu si-au pus niciodata problema ca ar avea o problema emotionala, o problema psihica. A terminat Arte Plastice, desena, era linistita si a lucrat 15 ani cu copiii de varsta mica. Sunt cinci frati, iar mama ei a luat si copii in plasament, este o familie buna”, a declarat Aura Danielescu.

UPDATE 1. Femeia a fost transferata pe sectia de psihiatrie. S-a confirmat: a ingerat erbicid!

Analizele realizate de medici confirma ca femeia de 38 de ani a ingerat erbicid si ca a fost transferata pe sectia de psihiatrie a spitalului.

UPDATE 2. Femeia a fost retinuta pentru următoarele 24 de ore

Femeia va fi transferata in arestul IPJ Timis, iar joi va fi prezentata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva.

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=pGkrsJ6lqyY” message=”Da” width=”605″ height=”420″]