Femeile au nevoie de bărbați, nu de alte “femei”!

woman_men_find_attractive1

Femeile au nevoie de bărbați, nu de alte “femei”! Îți repet!

Coa**, nu mai purta pantaloni atât de mulați că ți se strivesc coa***! (scuze repetiția) Și dacă ți se strivesc, chiar nu mai rămâne nimic masculin la tine.

Nu îți mai da unghiile cu lac, jucând cartea metrosexualului. Lasă-ți dracului sprâncenele alea mai groase, că le ai mai subțiri decât femeile și e haios ca naiba!

Da-le-n mă-sa de tricouri-fustiță și pantaloni cu turul lăsat de pânză ce te fac să arăți caraghios. Parcă te-ai căcat pe tine, așa arăți în pantalonii ăia. Nu ești deloc ”trendi”, să mor eu!

Nu-ți mai sufleca pantalonii până la genunchi, etalându-ți glezna fină. Dacă mă uit doar la picioare, jur că te confund cu o ea. Termină cu glumele astea!

Încetează să crezi că barba de un cot te face mai bărbat. Păi cum, mă nene? Cum să crezi că barba chiar te face mai bărbat când arăți ca un micuț fundaș, gata să fie sodomizat?

Nu-ți mai lua atât de multe creme, încât orice femeie începe să te invidieze. Nu te isteriza că ți-a ieșit un coș cât un nas fix pe … nas. Dă-l dracului că trece el!

Lasă-le pe femei să fie femei, lasă-le să se plângă de coșuri, de părul rebel, de firele albe, de părul de pe picioare, de durerile epilatorului. Lasă-le pe ele să fie feminine, tu rămâi așa cum te-ai născut. Cu coa**.Te-ai născut bărbat, rămâi așa dacă asta este ce-ți dorești să fii!

P.S.: nu-mi băga placa cu bărbatul îngrijit, că și eu sunt îngrijit, dar doar mă spăl, mă îmbrac decent, mă parfumez cu măsură, îmi bag două grame de ceară în cap, mă pensez când încep să am, în loc de două sprâncene, una și mă tund – îngrijitul e una, să porți piz** și barbă e cu totul altceva, șefule! Sursa: Scris De Adam

[ad id=’26048′]