Gazduire CS 1.6 cu Boost Gratuit – Gazduire Jocuri la HZone.Ro

Gazduire CS 1.6 cu Boost Gratuit – Gazduire Jocuri la HZone.Ro, singurii din Romania care iti ofera pe langa calitate si Boost Gratuit !

Salutare dragi prietenii, de curand mi-a venit pofta de a ma juca si eu renumitul joc CS 1.6 dar nu pe orice server de cs binenteles, asa ca am cautat pe internet o firma de Gazduire Jocuri de unde sa cumpar si eu un Server CS 1.6 si am dat si peste firma de Gazduire Jocuri HZone, care ma surprins din prima oferind Boost CS Gratuit.

I-am sunat am discutat cu ei sa vad ce si cum si nici nu am mai stat pe ganduri am cumparat automat. Am ramas foarte surprins de calitatea care o ofera, excelenta si preturile sunt pentru toate buzunarele.

Oferta care am prinso eu 1000FPS, 32 Sloturi, Boost Gratuit la doar 6 Euro Lunar, da 6 Euro super tare. Insa nu stiu daca oferta mai este valabila din cauza ca era oferta limitata dar merita sa verficati si voi dar si fara accea oferta preturile sunt super si calitatea foarte mare, ceea ce nu ma asteptam la un server la pretul de 6 euro.

Mai aflasem despre HZone ca gazduiesc servere din comunitatii foarte vechi si mari cum ar fi CSMania.Ro care e din 2002 Freakz.Ro care tot asa are o vechile excelenta, Laleagane si multe alte comunitatii mari.

Asadar va invit si pe voi sa achizitionati un server de cs 1.6 de la HZone.Ro care ofera nu doar Gazduire Jocuri  ce si Servere VPS, VDS, Windows, Servere Dedicate, Gazduire Web, Domenii ….etc

Succes va doresc la Gazduire Jocuri