Gigantul McDonald’s oferă 1 milion de meniuri gratuite! Guvernul britanic a respins moțiune pentru a hrani copiii scolari!

Giganții fast-food McDonald’s au oferit familiilor un milion de mese gratuite în acest semestru – aderându-se la campania lui Manchester United, Marcus Rashford, pentru ca copiii din familiile care se luptă să se hrănească în pauza de jumătate a perioadei.

De când guvernul britanic a respins o moțiune prezentată de Partidul Laburist pentru a hrăni copiii școlari în timpul jumătății de termen și până la Paștele 2021, restaurantele din țară și din țară au intervenit pentru a-și oferi ajutorul, în ciuda faptului că mulți au fost deja împotriva ei a capacității clienților și a restricțiilor de timp de deschidere din cauza pandemiei coronavirusului.

McDonald’s, cu toate acestea, este cel mai mare nume care și-a anunțat implicarea până acum și o parte din angajamentul său include acordarea de finanțare carității sărăciei alimentare FareShare – unde a vizitat recent atacantul Angliei Rashford – pentru a ajuta la redistribuirea alimentelor familiilor care au cel mai mult nevoie de ele.

Lanțul, care a donat deja 400 de tone de alimente și 100.000 de litri de lapte către FareShare și alte organizații similare, va oferi finanțare care va ajuta efectiv 1 milion de mese gratuite să ajungă la acele familii care au cel mai mult nevoie de ea în timpul viitoarei pauze la jumătatea perioadei.

[ad id=’26048′]