Imaginile Bombă de pe Internet: Delia Matache filmată goală!

dr_826454001461343404

delia_goala_fhm_0

”Pe aripi de vânt”, ”Inimi desenate”, ”Cum ne noi”, ”Da, mamă” sunt patru cântece care au bătut toate recordurile în muzica românească în ultimul an și jumătate și toate sunt cântate de Delia (33 de ani). Succesul imens i-a făcut pe mulți români s-o redescopere pe fosta solistă a trupei N&D și s-o prețuiască mai mult. Evident, pentru unii a fost un bun prilej și pentru răscolirea trecutului.

De-a lungul timpului, Delia s-a remarcat mai mult prin muzică și mai puțin prin scandaluri. E adevărat, lansarea piesei ”Da, mamă”, cu mesajul ”sunt beată”, a generat niscaiva controverse, dar acestea mai mult au ajutat-o decât s-o lovească.

În trecutul ceva mai îndepărtat se află însă un lucru un pic ”altfel”: o înregistrare cu Delia Matache în sânii goi la baie. În principiu, nu e nimic nemaivăzut la o femeie: cântăreața a fost filmată în sânii goi, în baie, în timp ce se spăla în chiuvetă. Ea a observat după câteva secunde și s-a ascuns după ușă, cerând un prosop.

Inițial nu s-a știut cine e autorul, dar mai târziu s-a descoperit că ar fi fost sora mai mică a Deliei, Oana, care s-a amuzat filmând-o cu telefonul. Întâmplarea pare să fi avut loc în 2009.

[ad id=’26048′]

Flmulețul a fost publicat de câteva site-uri din România și a strâns sute de mii de vizualizări. Impresionant, dar departe de cele patru videoclipuri amintite mai sus, care au împreună peste 103 milioane de afișări, pe YouTube.