IMPRESIONANT ! Atitudinea SOFERULUI de autobuz care a RUSINAT CALATORII !

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=8YRMW-FTRWc” message=”Da” width=”605″ height=”420″]ef4741dc706640f9952d19c71e78b828_autobuz_1200x675Adeseori, lucruri simple, normale, dar cu o valoare morală deosebită, ne pot evidenţia faţă de restul semenilor noştri care par impasibili sau pur şi simplu ignoranţi.

Este şi cazul acestui şofer de autobuz, care observând că nimeni nu vrea să cedeze locul unei mame cu copilul în braţe, le dă o lecţie tuturor călătorilor, oferindu-i acesteia chiar scaunul lui.

Totusi a fost nevoie de atentia soferului să rușineze calatorii, datorita nesimptirii lor care nu ii ofera locul mamei care sta cu copilul in brate.

Astfel de cazuri se intampla si la noi in mai multe cazuri, parca oamenii sunt batuti in cap, sau fara pic de respect fata de mame.

In orice mijloc de transport in comun exista scaune speciale destinate doar mamelor, oameniilor cu dezabilitati, sau batrani insa chiar daca semnul este pus peste tot in mijlocul de transport, calatorii viseaza.

Din gestul frumos care la facut soferul ar trebui ca fiecare dintre noi sa invatam ceva, respectul fata de comunitate, fata de noi, si de restul din jur.