Ce pot să faca femeile pentru o mică atenție sau AVENTURA !

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=sw8iylC54-Y” message=”” width=”605″ height=”420″]naked-girl-on-a-bike-41415140972_1200x747Cateodata chiar ne intrebam daca totusi gandesc cu capul sau cu alceva, totusi de ce nu stau sa gandeasca inainte sa faca ceva.

Da asta e adevaru, femeile in unele cazuri nu gandesc inainte sa faca ceva, ceva care chiar ar putea iesi urat de tot sau sa la puna intr-o situatie jenanta, doar ca pentru ele nu este jenant ce chiar le place sa fie in mijlocul atentiei.

fwAsa ca unele femei vor sa se intreaca pe ele facand fel si fel de peripeti, prostii, sau chiar ceva ce crede ca le iese sau nu gandesc deloc inainte sa faca ceva.

Insa de multe ori se intampla sa fie filmate de catre prieteni, familie …etc si sa urce clipurile pe internet.

De acolo incepe totul, ori ajunge “vedeta in toata regula” ori ajunge “vedeta in directia gresita”. De multe ori chiar ele incarca aceste clipuri pe internet, crezand ca sunt mult mai destepte.

Cand o femeie cade la pamant nu pune mainile jos primele, ce capul crezand ca va aplana durerea sau ceva habar nu avem, insa un barbat daca pica primu lucru pune mainile sa nu dea cu capul, logic nu ?

Cateva exemple: Daca mergi calare pe un cal cu o viteza foarte mica este logic ca nu va sari peste acele balustrade de sarit, logic nu ?

Cum sa iti bagi mixerul in par, sa-ti ondulezi parul cand sti logic ca invarte pana il opresti daca mai apuci.

Si multe altele care iti da de inteles ca unele femei sunt total prastie.naked-girl-on-a-bike-41415140972_1200x747