Mapamondul MARIONETA Organizatiei Mondiala a Sanatatii! Stiau de Corona Virus inca din Martie 2019!

hqdefaultLumea se va confrunta in mod inevitabil cu o alta pandemie de gripa, motiv pentru care trebuie sa fie pregatita pentru potenţialele efecte devastatoare, anunţa pe 13 martie 2019 Organizaţia Mondiala a Sanatatii (OMS).

Știrile PRO TV de pe 13 martie 2019 prezentau anunțul îngrijorător făcut în acea zi de OMS.

[ad id=’26048′]

Un an mai târziu, realitatea ne arată că OMS a avut dreptate. Si de aici nu rezulta faptul ca totul este o mascarada facuta de OMS ? Se stia si nu s-a luat masuri, pai clar este la mijloc interese comune a Organizatia Mondiala a Sanatatii, si cu siguranta datorita faptului ca in 2019 au fost amenintati ca nu vor mai primi fonduri din 2020 din partea statelor, si mai ales din partea statului USA.

Deci ?

Gripa exista, nu putem sa zicem ca nu exista, trebuie sa avem grija si inca mare grija, dar :

  1. E facatura OMS ?
  2. Sigur din China a venit virusul ? Si nu cumva plantat de OMS ? Motiv pentru care China pur si simplu s-a retras complet de cand cu pandemia de covid 19. Nu au raportat nimic legat de victime sau decese sau ceva de covid.
  3. In china la inceput lumea s-a panicat, dupa timp foarte scurt totul a revenit la normal, sa isi fi dat seama China ca e o facatura OMS ? ( WHO )
  4. In suedia a fost dat la televizor un documentar legat de Covid chiar de catre stat, in care arata foarte clar in reportajele facute de reporteri, ca minciuna este in floare din partea Organizatia Mondiala a Sanatatii ( WHO ) si a altor organizatii si state care au contribuit la Covid 19.

Articolul de mai sus nu este pentru a induce in eroare populatia sau pe cineva, este pur si simplu, pur adevarul, dat la televizor in statele care nu au luat masuri, din video-urile filmate cu camera ascunsa dar sterse de FB, Youtube….etc asa cum au sters si articolul nostru de pe FB sau Video-ul.

Sa se inteleaga odata pentru totdeauna, Facebook, Youtube, Twitter ……etc STERGE VIDEO-URILE si CONTURILE, si iti arata ce vor ei, nu ce defapt posteaza lumea.

Mass Media a facut din tantar , armasar, daca deschizi ochii si ai prieteni prin alte tari, discuta cu ei si vei observa ca nu au nici o treaba, o mascarada.

Noroc cu firmele de IT care au lucrat 24/24 remote in perioada pandemiei si au generat venituri mai mari cu 80% fata de orice alta perioada a omenirii si au platit la stat taxe ? sa se evite un colaps economic ? In special firmele care ofera servicii de gazduire web sau vps care ajuta orice afacere sa treaca pe online si sa genereze venituri in mediul online.

Pana la urma, fiecare crede ce vrea, totusi, este o mascarada.