Mergi La Mare ? O creatură bizară a fost filmată la malul mării. Trebuie să vezi cum arată

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=II5lcx_7oNI” message=”Da” width=”605″ height=”420″]stamp6-78436tyiheakvierme-verde

Un nene era la pescuit pe mare, undeva în apropierea ţărmului taiwanez, când a dat peste un vierme ciudat, de culoare verde, ce pare făcut dintr-o substanţă gelatinoasă, lucru care nu poate să nu te ducă cu gândul la filmele SF.

Creatura bizară a fost filmată de Wei Cheng Jian în portul Penghu din Taiwan și arată puţin ca un șarpe făcut dintr-un substanță verde gelatinoasă şi translucidă. Imaginile prezintă viermele care se târăşte pe o podea de beton, după care îşi scoate un fel de limbă lungă de culoare roz, cu ajutorul căreia explorează mediul înconjurător şi pe care, probabil, o foleseşte la vânătoare.

S-a sugerat că creatura ar putea fi un “vierme panglică”, un nevertebrat care poate fi de obicei găsit pe fundul oceanului, în regiunile tropicale și sub-tropicale. Iar acea “limbă” nu ar fi decât un tub special de alimentare, folosit pentru a-şi otrăvi și paraliza victimele. Bizar, nu?

De acum sigur vei avea emoţii când mergi la mare…