Mihaela Rădulescu a fost dată afară de la PRO TV ! Iată Motivul !

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=kWkT-bUs984″ message=”Da” width=”605″ height=”420″]mihaela-radulescu-iubit-felix-baumgartner-relatie-31428651754

După scandalurile în care a fost implicată, Mihaela Rădulescu a fost dată afară de la “Românii au talent“. Jurnalistul Marius Tucă susține acest lucru pe blogul său, iar PRO TV ar urma să facă un anunț oficial în acest sens.

Surse din cadrul PRO TV au declarat pentru mariustuca.ro că Mihaela Rădulescu și-a încetat contractul de colaborare cu postul tv.

Aceleași surse indica drept principala cauză a acestei rupturi, notorietatea negativă adusă de gesturile și comentariile Mihaelei, ca jurat a concursului “Românii au talent“, care au condus la scăderea ratingului acestei emisiuni.

Mihaela Rădulescu și-a atras criticile comunității gay după ce a lansat un atac dur: “Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează”.

În prima ediție a emisiunii de la Pro TV, Mihaela Rădulescu a criticat o gimnastă de 14 ani: “Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin nu mai treci de mine”.

Sursa: StiriiPeSurse.Ro