Primul transplant de PENIS cu succes garantat va avea loc in SUA!

images_800x599
Medicii din SUA doresc sa „reabiliteze barbatia” celor care si-au pierdut parti din organele genitale in razboaiele pe care americanii le poarta. Astfel acestia anunta ca in curand vor efectua primul transplant de penis din lume.

Procedura va avea loc in Baltimore, iar „fericitul” pacient este un veteran american. Daca operatia va avea succes noua „jucarie” a barbatului va functiona la capacitati maxime, ca orice alt organ de reproducere.

Jurnalistii care se ocupa de acest caz spun ca medicii vor efectua acest transplant in viitorul apropiat, mai exact in cateva saptamani. Cel mai greu pas pentru acestia este sa gaseasca un donator, o persoana recent decedata, care sa fie donator de organe.

Numele pacientului ramane necunoscut, insa medicii ne informeaza ca acesta si-a pierdut o mare parte din penis din cauza exploziei unei bombe pe campul de lupta din Afghanistan.

Aceasta nu este prima data cand se incearca un astfel de transplant. In 2015 a mai fost facut un astfel de transplant in Africa de Sud, iar in 2006 medicii chirurgi din China au incercat si ei o astfel de operatie. Niciuna din cele doua incercari nu au fost reusite, ambii pacienti inlaturand noul organ la aproximativ 10 zile de la operatie, din cauza stresului psihic. Sursa
[ad id=’26048′]