Recomandam HZone.Ro – Găzduire Web, Găzduire Radio, Găzduire Jocuri, Servere VPS, Găzduire Ieftina, Domenii

cloud-computing-cloud-web-hosting

Ne doream un site web si un domeniu unde să ne exprimam gândurile s-au să ne amuzăm vizitatorii. Dupa zile si nopti de căutare am dat peste HZone.Ro, nu am stat pe ganduri le-am dat un telefon să discutăm dacă ne poate oferi un pachet de Găzduire Web personalizat si Domeniu pentru cerintele noastre, dupa o discuție placută si rapidă nici nu am mai stat pe gânduri.

10 minute mai târziu site-ul era ON, instalat si gata de a scrie articole.

Pachetul de Găzduire Web de la HZone.Ro  ne oferă tot ce avem nevoie si ieftin. Avem cPanel, CloudLinux, CSF, Anti DDOS, Firewall, Viteza Gigabit… visul oricărui webmaster.

Dupa cateva lunii ne-am gândit să ne facem si un post de Radio, primul lucru ce l-am făcut i-am sunat pe cei de la HZone sa ne recomande un pachet de inceput, si i-am dat drumul am comandat un pachet de Gazduire Radio.

Acum ai și Radio si numele lui este Radio Dumba, il poti asculta de pe site, să ne trimiti o dedicatie, sau să ne distrăm pe chat.

De ce te-aș sfatui să alegi HZone.Ro ?
In primul rând suportul oferit este incredibil, ii sun când am nevoie, le dau mail sau deschid tichet, in maxim 30 minute am raspunsul nu stau ore în șir cum este la alte firme

Prețurile sunt accesibile pentru fiecare buzunar. Fie că vrei Găzduire Web, Domenii, Găzduire Radio sau orice Server Vps, Servere Dedicate , Magazin Online prețurile sunt excelente.

Ori vrei să te joci ? ai si Găzduire Jocuri. Esti pasionat de muzică ? poti să fi dj la radioul tău cu Găzduirea Radio.

Dacă vrei să-ți deschizi o afacere s-au să-ți marești veniturile iți pune la dispoziție și Găzduire Magazin Online

Ofertele nu asteaptă Pastele sau Crăciunul, prezența lor se face simtită lunar.

Echipa-I cooperantă, soluții se gasesc oricând.

Dorim să le multumim celor de la HZone.Ro pentru promptitudinea lor.

PS: Care firmă te suna, să te intrebe la fiecare 2 săptamânii sau o dată pe lună daca totul merge oka, daca sunt multumit, daca nu am nevoie de ajutor ? 🙂 Niciuna, ei bine HZone.Ro sunt singurii JOS PĂLARIA !