SCENĂ HALUCINANTĂ, LIVE, rar întâlnită într-o televiziune! ATENŢIE, imaginile vă pot afecta emoţional

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=a8eKOqL10xk” message=”Da” width=”605″ height=”420″]scena-halucinanta-rar-intalnita-intr-o-televiziune-atentie-imaginile-va-pot-afecta-emotional-video-18498139O televiziune din Rusia a transmis live o scenă de o violenţă rar întâlnită. S-a întâmplat în timpul unui concurs, când o tânără participantă a fost trântită la pământ de un alt concurent. Bărbatul i-a dat apoi un pumn în faţă cu atâta putere că i-a spart nasul pe loc.

Concursul cu pricina, “Atinge şi câştigă”, presupune ca toţi cei care participă să ţină mâna lipită de maşina oferită ca premiu, iar persoana care rezistă cel mai mult devine noul ei proprietar.

Una dintre concurente, însă, a avut parte de o eliminare extrem de brutală, lăsându-se cu vărsare de sânge.

Tânăra este filmată în timp ce tachinează un concurent. Bărbatul, care nu a mai suportat ce auzea din partea femeii, a decis să o potolească. Cu riscul de a fi dat afară din concurs, omul a apucat-o pe fată cu ambele mâini de cap, a pus-o la pământ şi i-a dat un pumn în faţă, spărgându-i nasul.

Interesant este că nici unul dintre ceilalţi concurenţi nu a intervenit în apărarea fetei.

Materialul video a devenit viral pe Internet, în doar două zile strângând nu mai puţin de jumătate de milion de vizualizări.

Sursa: Jurnalul.Ro