Și-au bătut joc de ea în direct la TV ! A rupt hainele de pe ea !

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=SYiAcYXhDMM” message=”” width=”605″ height=”420″]haine1414482915Sa intamplat intr-o emisiune de la Channel 5 la italieni, unde a dat fata in fata cu fostul iubit.

Acceasta l-a inselat cu mai mult timp in urma. Producatorii emisiuni i-a chemat pe amandoi plus inca 4-5 invitati pentru a dezvalui problema dintre ei.

batutjocInsa nu cu mult timp dupa inceperea emisiuni fostul iubit nu a stat pe gand nici 5 secunde, si ca sa o jigneasca in fata mapamondului accesta rupe hainele de pe ea, lasando fara haine in emisiune care era in DIRECT la TV.

“Fosta Iubita” a sarit la bataie dar accesta a fugit. “Ea” fara haine sa retras din platou dar nici o sansa sa nu fie vazuta, cameramanii au sarit automat cu camerele pe ea pentru a creste audienta.

Dupa care emisiunea a fost intrerupta. Cine stie ce a mai urmat datorita faptului ca in platou se mai afla un cuplu care se certau foarte tare, poate o lasau si pe ea fara haine.

Si asa cum spuneam noi pe facebook, ar merita unele vedete de la noi o astfel de razbunare, sa nu se mai planga ca nu este “vedeta”

haine1414482915