SOC! ANAF a dat publicitatii lista datornicilor! Vezi daca esti si tu pe ea !

646x404

ANAF s-au tinut de promisiune cum au promit se vor tine de cuvant si chiar dupa aceste Sarbatori Pascale au dat lista publicatiei celor care sunt datori in Romania.

Aicia sunt toti cei datori la stat in ordinea afalbetului,  relatează cei de la a1.ro

Incat, in zilele viitoare toti contribuabilo mare s-au mijloci isi vor cauta si isi vor gasi numele pe acea lista cu numele de ”lista rușinii”.

ANAF publică obligațiile fiscale restante al căror cuantum total depășește:

  • 100.000 lei, în cazul marilor contribuabili; 50.000 lei, în cazul contribuabililor mijlocii;
  • 10.000 lei, în cazul celorlalte categorii de debitori, inclusiv persoanele fizice care au obligaţii fiscale restante aferente activităţilor economice desfăşurate independent sau profesiilor libere;
  • 1.500 lei, în cazul persoanelor fizice, altele decât cele din categoria anterioară.

European Food, Complexul Energetic Hunedoara si Societatea Romana de Televiziune sunt cei mai mari datornici la bugetul de stat, potrivit datelor publicate, marti, de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

„2.486 de contribuabili mijlocii, cu restante mai mari de 50.000 lei, au obligatii fiscale restante in cuantum total de 3,80 miliarde de lei, din care obligatii de plata principale in suma de 2,85 miliarde de lei si obligatii fiscale accesorii in suma de 950 milioane de lei. Din total, suma de 316 milioane de lei reprezinta obligatii de plata contestate. Deoarece in saptamana 25-29.04.2016 a crescut foarte mult numarul contribuabililor care au decis sa isi stinga datoriile sau sa isi clarifice situatia fiscala, si pentru a asigura publicarea unor informatii cat mai corecte, in zilele imediat urmatoare va fi publicata lista debitorilor mici contribuabili, institutii publice, persoane fizice cu obligatii fiscale restante rezultate si din activitati economice independente sau profesii libere, cu restante mai mari de 10.000 lei si persoane fizice cu restante mai mari de 1.500 lei”, se arata intr-un comunicat al Agentiei.

Lista contribuabililor mari și mijlocii cu restanțe fiscale poate fi descărcată de AICI.

[ad id=’26048′]