SOCANT ! Caine “atacat” de o creatura acvatica necunoascuta !

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=JCkF3M6vnog” message=”Da” width=”605″ height=”420″]

Acest videoclip șocant este prezentat în detaliu ca o creatură uriașă în interiorul unei ape atacat de animale de companie a unui turist, ia-l de la mână și pur și simplu capturarea-l în apă. Trebuie să ne gândim că în adâncurile specimenului ocean vii, astfel încât odată ce ajunge la adâncimi mari, s-au adaptat și modificat formele lor într-un mod exagerat.

O astfel de creatură este mai mult ca un șarpe uriaș, și puterea ar putea fi estimat în comparație cu aceeași sau mai mare putere și puterea de un elefant. Până în prezent, nu există astfel de cazuri au uluitoare, care a apărut doar un fel de creaturi gigantice care vin la suprafata pentru a șoca lumea. Totul a fost capturat de către un cameraman canal de știri care a fost o prezentare foarte special de ceea ce sa întâmplat.

Nu departe de o astfel de creatură a fost prins sau capturat, spun cercetatorii avem nevoie de o forță de mai multe macarale și o tehnică bine planificate, în scopul de a prinde creatura. Sper ca aceste cazuri nu se va mai repeta și nu vor mai fi victime, atât pe teren și cu privire la planul de apă.

O astfel de creatură trebuie să se hrănească o sumă cuprinsă între 10 și 50 de tone de carne pe zi. Acest lucru înseamnă că speciile de pești de apă în interiorul sunt pe cale de dispariție. Forțele speciale maritime complotează o modalitate de a detecta și a capta aceste creaturi.maxresdefault-9