INCENDIAR ! Prinse in timp ce fac VIDEOCHAT in Biblioteca !

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=aFzsVehcMNY” message=”Nu” width=”605″ height=”420″]videochat1420564346_1200x747Fetele care s-au dezbracat in bibliotecile din Chisinau sunt subiectul unei anchete initate de Centrul pentru Trafic de Fiinte Umane. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca daca domnisoarele aveau un proxenet sau din initiativa proprie se dezgoleau printre carti si comunicau pe video chat. Totodata primaria capitalei sustine ca a initat controale in toate bibliotecile municipale.

De la bibilioteca dezgolite in fata ecranului, aceste fete risca sa ajunga la politie. Asta dupa ce Centrul pentru Trafic de Fiinte Umane a anuntat ca s-a autosesizat si a initiat o ancheta.

Iurie PODARILOV, DIR.-ADJ. CENTRUL DE COMBATERE A TRAFICULUI DE PERSOANE: “Trebuie sa vedem daca ele au avut un proxenet si atunci va fi deschis un dosar penal, daca atunci este administrativ.”

Anchetatorii urmeaza sa stabileasca daca ceea ce au facut fetele in biblioteca este pornografie sau erotica. Din filmuletele aparute pe un site pentru adulti se vede ca tinerele s-au dezgolit in mai multe bliblioteci. Ele isi dadeau hainele jos atentee sa nu fie cumva vazute de cineva. In unele imagini se vedeau si cititori prin preajma. Tot in aceste imagini fetele sunt sursprinse cum vorbesc intre ele limba romana, insa pe videochat comunica in engleza.

Nu se stie daca fetele sunt angajate ale bibliotecii.

“Da vorbesc aici şi cu prietenul şi cu prietenii şi cu toţi vorbesc.”

Deocamdata Centrul Pentru Cobaterea Traficului de Fiinte Umane nu divulga daca fetele au fost identificate. Cert este insa ca daca vor fi gasite ele risca o amenda de pana la 2000 de lei. Si primaria capitalei a initiat o ancheta iar Dorin Chirtoaca s-a amuzat pe seama filmuletelor.

Dorin CHIRTOACA, PRIMAR GENERAL: ”Se culturalizeaza fetele”.

Primaria a anuntat ca verifica toate bibliotecile din capitala, pentru a investiga daca nu cumva fetele nu erau in complicitate cu angajatele de la biblioteca.