TERIBIL ! Tirist ROMAN a indoliat Grecia, 5 Persoane au murit, iar alte 20 ranite !

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=3LqoNKJhrH0″ message=”” width=”605″ height=”420″]Din vina lui, pentru ca circula cu viteza, o femeie a ars de vie, iar alti 4 adulti s-au stins din cauza ranilor groaznice.

Doi bebelusi sunt in spital, la fel si 20 oameni nevinovati aflati in masinile lor atunci cand auto-camionul condus de conationalul nostru a intrat intr-o coloana, care incetinise. Imaginile de la fata locului iti dau fiori. Soseaua intesata de caroserii arata ca dupa o explozie.

In urma impactului mai multe vehicule s-au aprins pur si simplu. Romanul a fugit. Accidentul a avut loc dimineata la ora 10:30 pe autostrada Egnatia, din nordul Greciei in apropiere de Salonic.

Socati de gravitatea scenelor, martorii povestesc ca un TIR condus de un sofer roman a venit in viteza si a spulberat o coloana de masini. Automobilele circulaU incet din pricina unor lucrari.

Ce a urmat este greu de descris in cuvinte. Impactul a fost devastatator. Cel mai probabil autocamionul romanului a fost cuprins de un incendiu puternic, care s-a extins si la masinile din imediata apropiere. Fumul negru infricosator a putut fi vazut de la kilometri distanta.

Nu mai putin de 35 de masini mici si 3 de mare tonaj au fost distruse de tamponarile succesive, iar zona arata ca dupa razboi. Victimele au primit ajutor medical de urgenta, insa 5 dintre ele au murit din cauza ranilor suferite. O femeie chiar a ars de vie.

20 de oameni printre care si doi bebelusi au fost raniti si transportati cat mai repede la spitalele din zona.

Oribil este ca dupa impact, vinovatul ar fi fugit de la locul accidentului pe campul din apropiere. A fost insa gasit si retinut de autoritati.

Sursa: youtube.com & stirileprotv.ro