Un barbat si-a dus bolidul de 170.000 euro la reprezentanta Mercedes, iar angajatii au iesit la o plimbare sa-si cumpere ….

maxresdefault

Incidentul s-a petrecut in Canada, in 2015, dar barbatul sustine ca nici in ziua de azi nu a primit un raspuns competent de la reprezentantii companiei Mercedes.
Daniel Sheikhan a lasat masina pe mana mecanicilor de la reprezentanta si a fost taxat pentru 90 de minute de service. Pentru ca uitase camera de filmat pornita, barbatul a descoperit ca “specialistii” nu au lucrat la masina mai mult de 11 minute. Cand s-a uitat peste imagini, Daniel a descoperit ca pe langa diferenta de minute cat a fost taxat si cat au lucrat efectiv la masina, mecanicii au luat bolidul intr-o plimbare si au mers sa-si cumpere …. inghetata. De altfel, barbatul a gasit si urme de inghetata topita in interiorul masinii.Desi incidentul a avut loc acum 3 ani, barbatul este nemultumit de raspunsul primit de la Mercedes si vrea sa stie daca au fost luate masuri concrete pentru ca astfel de situatii sa nu se mai intample.

Videoclipul a fost postat pe Youtube si a adunat peste 2.870.530 de vizionari si peste 2.330 de comentarii.

Daca Ti-a Placut Postarea Nu Uita Sa Dai Un Share. Multumesc!

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=6r7xD6t-XNs” message=”Da” width=”605″ height=”420″]mercedes1523615914