Un fermier a ucis 49 de femei, le-a murat trupurile și le-a dăruit prietenilor chiar poliției locale!

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=y3gPa-wx43c” message=”Da” width=”605″ height=”420″]13fbc59af4260eb0e756e57ef244d57d_800_420
Robert Pickton, fermierul de porcine, a fost găsit pe placul colegului său de mobil în 2002 că a ucis de fapt 49 de femei.

Pickton nu și-a dat seama la acel moment că omul pe care-l mărturisea era ofițer sub acoperire de la Poliția Regală Canadiană și că tot ce spunea el ar fi folosit ca dovezi care să-l pună în închisoare pentru viață.

Robert Pickton a ucis 49 de femei și a avut un mod grotesc de a-și arunca corpurile. El îi va hrăni cu porcii pe care îi ținea în fermă.

Au existat, de asemenea, momente în care el ar fi zdrobit carnea umană și amestecându-l împreună cu carnea de porc înainte de a-l vinde la întreprinderile de prelucrare a cărnii. El a dat și carnea mixtă membrilor de familie, prietenilor și chiar câtorva la poliția locală.

El ar atrage victimele, care erau în majoritate femei din districtul Red Light din Vancouver, la casa lui. Apoi le-ar păstra, prizonier, le-ar tortura și apoi le-ar ucide.

Odată ce a fost făcut Pickton, el ar fi pus organele printr-o mașină de tocat carnea industrială sau le va hrăni cu porcii. Când poliția a obținut în sfârșit un indiciu și a ajuns la ferma lui Pickton, porcii abia lăsaseră nimic din victimele din spate.

Pickton ar fi scăpat și el dacă nu ar fi fost un inhalator de astm găsit în casa lui care aparținea uneia dintre victimele sale. Numai atunci a fost prins.

8ef45938a6b5dd18d3cf8eb4b17978dc