Un PREOT a filmat-o pe sora de 16 ani a sotiei cu o camera ascunsa in timp ce facea dus!

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=_JoA5icD23A” message=”Da” width=”605″ height=”420″]

Preotul Florinel Apostol, de la biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Constanţa, este urmărit penal de procurorii DIICOT Constanţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pornografie infantilă. Autorităţile spun că dosarul nu este finalizat încă. În laptopul şi telefonul acestuia, spune soţia cu care se află în divorţ, au fost găsite, în urma unor percheziţii, multe imagini video compromiţătoare filmate de preot cu camere instalate în diferite incăperi ale casei.
Preotul este suspectat că şi-a filmat cumnata minoră în timp ce aceasta era dezbrăcată. În imaginile video se observă cum preotul instalează o cameră video în baie, iar la scurt timp aici intră cumnata sa. Imediat după ce fata iese din baie, părintele intră şi recuperează camera video.
Surse apropiate familiei spun că Florinel Apostol a început să o filmeze goală pe sora soţiei încă de când copila avea 13 ani. Întrebat de familie despre aceste imagini, preotul s-a scuzat şi ar fi spus că „a fost o prostie”. Părintele Apostol mai este cercetat într-un dosar de lovire, fiind acuzat chiar de fosta sa soţie. „Poliţia oraşului Techirghiol efectuează cercetări într-un dosar penal înregistrat la faţa de 19 iulie 2018, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi loviri sau alte violenţe.

La nivelul Poliţiei oraşului Techirghiol a mai fost înregistrată o plângere, pe numele bărbatului în cauză, la data de 07 ianuarie 2019, care ulterior a fost retrasă”, transmite IPJ Constanţa.

Citeste mai mult: adev.ro/prwho6