Vei ramane total SOCAT cand vei afla ce este defapt in poza ! Descoperire ULUITOARE !

[videolock url=”https://www.youtube.com/watch?v=reMTd5d5D3o” message=”Da” width=”605″ height=”420″]După cum știți, în lume există mai multe specii de serpi, unele dintre ele sunt venin foarte otrăvitoare, iar celălalt nu la toate, altele sunt foarte mari ajungând până la 15 de metri lungime reprezentate.
Fiecare stat are un anumit fel de șerpi. Până acum ei știu cât de multe curse sunt șerpi și atent monitorizează fiecare specific la o anumită specie este pierdut din cauza braconierilor care le vânează pentru pielea lor folosite pentru a crea ghete și pantofi.
Recent, cercetatorii au descoperit o noua specie de șarpe în Amazon, care este cu mult diferite de cele întâlnite, nu are ochi, așa că am putea vedea, are o piele foarte subțire și nu are colți, respirație pielea subțire.
Cu această descoperire este biolog mândru Julian Tupan este o companie de Santo Antonio. Aceasta specie se hrănește cu pești mici și viermi, în prezent este încă în faza de judecată. Tânărul care a găsit șarpele a spus Amazon este o cutie plină de surprize, care oferă mai specific descoperi. Trebuie doar ambiție și răbdare pentru a face o descoperire despre reptile și amfibieni, care sunt cunoscute ca acestea sunt în număr mai mare și încă multe necunoscute.maxresdefault-12