ZODIAC CHINEZESC: 2016 este un an al contrastelor si miscarilor colective

horoscop-chinezesc-2016

Anul 2016 este anul maimuței, în horoscopul chinezesc. Va fi un an al contrastelor, iar ceea ce planificăm va fi bulversat, în ultimul moment. Anul 2016 va fi marcat de mișcări colective și chiar de războaie.

Maimuța reprezintă exuberanța, schimbarea, ritmul infernal, umorul caustic. Maimuța găsește mijloace neconvenționale de a ieși din impas. Este o bună comunicatoare și trece ușor peste stres.

Cei născuți în zodia maimuței sunt manipulatori, atenție pentru celelalte zodii. Anul 2016 va fi un an cu succes în investițiile financiare și cele imobiliare. Vor fi multe schimbări, nu toate în bine, unele vor duce la anarhie. Este un an al contrastelor.

Anul chinezesc începe în 8 februarie. Data diferă de la an, la an, în funcție de poziția Lunii. Horoscopul chinezesc este realizat în funcție de poziția a 111 stele și planete. Horoscopul chinezesc are 12 semne.

Legenda spune că, Buddha, fiind pe patul de moarte, a lansat un apel, chemând la el animalele pentru a le duce cu el, în altă viață și a atinge starea supremă, numită nirvana. Animalele care au răspuns apelului sunt cele 12 din zodiacul chinezesc. Vechii astronomi chinezi au asociat cinci planete, după cum urmează. Jupiter este lemnul, Marte este focul, Saturn este pământul, Venus este metalul și Mercur este apa. În ceea ce privește culorile, s-a realizat următoarea clasificare. Sursa: Amiko.Ro
[ad id=’26048′]