Cele mai bune trucuri pt. ca o femeie sa arate bine fara machiaj!

girltalkhq-com-how-to-look-beautiful-without-makeup_66586_12873

1.Penseaza-ti sprancele

Una dintre cele mai simple metode de a arata bine fara sa iti incarci tenul cu fard e sa iti ingrijiesti fata cum se cuvine. Niste sprancene ingrijite, tunse si aranjate iti vor lumina nu doar zona ochilor, ci tot tenul. Astfel, nu vei mai fi nevoita sa apelezi la iluminator sau alte produse pentru a oferi stralucire trasaturilor tale.

2.Dormi mai mult si ai grija sa ai o alimentatie sanatoasa

O faţă frumoasă vine din interior. Pielea ta se hrăneşte cu vitamine, minerale, proteine din alimentele pe care le consumi. Dacă dormi cel puţin 8 ore pe zi şi te hrănești sănătos, tenul tău va arăta mai tânăr, mai strălucitor, mai proaspăt!

3.Exfoliaza-ti si hidrateaza-ti tenul

Exfolierea tenului are mai multe beneficii. Iti curata pielea de celule moarte, grasime si impuritati si permite celulelor sanatoase, nou formate, sa iasa la suprafata. Cand o faci, evita produsele care contin granule abrazive din samburi de fructe macinati, multe prea aspre, care vor lasa urme si iti vor rani pielea. Incearca sa cureti celulele moarte cu zat de cafea, de exemplu, sau cu malai amestecat cu ulei de masline.

Pentru hidratare, se bea zilnic o cantitate de apa de 1,5-2 litri (acest lucru permite si eliminarea toxinelor, care dau tenului un aspect tern). Apoi vin crema si produsele de infrumusetare cu substante active hidratante. Daca va fi hidratata, fata ta va arata mai bine fara machiaj.

4.Zambeste mai mult

Machiajul trebuie să fie un mod prin care să te joci, să te faci remarcată, nu un mod prin care să te ascunzi în spatele unei măşti. O femeie e frumoasă şi sexi cu sau fără machiaj. Ce o face pe o femeie frumoasă este atitudinea faţă de ea însăşi. Dacă tu te accepţi pe tine, dacă tu te iubeşti, dacă tu crezi că eşti frumoasă vei influenţa şi pe alţii să te vadă aşa! O femeie care zâmbeşte mai mult e frumoasă şi la prima oră a dimineţii, fiindcă ea e inconjuratde o aura plină de optimism şi fericire!

5.Ai grija sa ai o igiena dentara imaculata

Din cauza alimentelor pe care le consumam zilnic – cafea, ceai, vin – dintii pot capata un aspect galbui care este foarte neplacut. Exista cateva remedii la indemana, care te pot ajuta sa scapi de momentele neplacute cauzate de dintii ingalbeniti, cum ar fi sa-ti cureti dintii cu partea din interior a unei coji de portocala sau de banana sau sa-i speli cu sucul de la o jumatate de lamaie. Un zambet fermecator te va face sa stralucesti.

6.NU folosi machiaj pt. cearcane ci trateaza-le
În loc să maschezi micile imperfecțiuni precum coșurile sau cearcănele, alege să le tratezi. Folosește o cremă pentru conturul ochilor ca să elimini cearcănele și produse de îngrijire destinate tenului cu tendințe acneice.

[ad id=’26048′]