Cestul incredibil pe care l-a facut un baietel pentru a-si salva tatal de la moarte!

son-saves-father2-600x400

Cao Yinpeng, un băiețel de opt ani din Xuzhou, provincia chineză Jiangsu, a topit inimile oamenilor din întreaga lumea. În ciuda vârstei sale fragede, el a făcut un efort uriaș pentru a-și salva tatăl de la moarte.

La începutul acestui an, tatăl băiatului a fost diagnosticat cu leucemie, iar medicii i-au spus că are nevoie de un transplant de măduvă ca să supraviețuiască. Din păcate, medicii nu au găsit nici un donator compatibil. Cu toate acestea, singurii care ar mai fi putut să-i doneze măduvă, ar fi fost  părinții bărbatului, care sunt însă prea bătrâni pentru această procedură. Programul de donații prevede că doar persoanele între 18 și 45 de ani pot face astfel de donații, însă uneori pot să facă excepții în cazuri disperate, precum acesta. Astfel, medicii s-au gândit că ultima speranță pentru chinez ar fi fiul de opt ani acestuia. Dar pentru asta, Cao trebuie să ia în greutate, ca să ajungă la 45 de kilograme, greutatea necesară pentru a fi apt pentru astfel de intervenție.Și-au vândut apartamentul ca să plătească operația de transplant.

Întrebat dacă vrea să treacă prin procedura de transplant, băiețelul a acceptat fără să stea pe gânduri. Acestea a impresionat medicii până la lacrimi când le-a răspuns că vrea să-i dea tatălui lui o sansă la viața, așa cum și el i-a dat lui. Micuțul i-a ascultat atent pe doctori, care i-au explicat că trebuie să ia în greutate ca să aibă suficient sânge, cât să le permită să-i colecteze câte 700 de mil din el în fiecare săptămână pentru a-l pregăti de operație. Apoi, Cao a trecut repede la fapte, precizând că va face tot ce îi stă în putință să-și salveze tatăl. El și-a pus bunica să-i gătească toate felurile lui preferate de mâncare cu multă carne și a mâncat cât de mult a putut. Astfel, în două luni a reușit să se îngrașă 11 kilograme.

Pentru a fi sigur că rămâne la această greutate, Yinpeng s-a retras și de la toate evenimentele sportive la care se înscrisese, pe care le-a înlocuit cu alte activități și cu câte o plimbare zilnică.Astfel, el a reușit să-și ducă planul la capăt, iar la sfârșitul verii i-a donat tatălui său măduva necesară, operația decurgând bine. Cao este fericit că a putut să-și salveze tată, iar acum se chinuie   să dea jos kilograme.

Cu toate acestea, problemele familiei băiatului nu s-au sfârșit aici. Costurile transplantul domnului Yinpeng s-au ridicat la suma de 60.000 de dolari, pentru care au fost nevoiți să-și vândă apartamentul. Mai mult  pentru continuarea tratamentului vor fi nevoiți să plătească o sumă la fel de mare pe care însă nu și-o mai permit.Sursa

[ad id=’26048′]