Doza De Stiri ruleaza pe un server VPS

vps

De putin timp am terminat de mutat site-ul doza de stiri si inca vreo 2 site-uri de pe o gazduire web shared de la HZone pe un VPS tot la ei normal, ca doar la ei au fost si site-urile inca de mai bine de 5 ani.

De ce am mutat site-urile pe server vps ? Pai in prima faza avem un trafic foarte mare plus alte zeci de site-uri si proiecte la care lucram constant si vroiam ceva pai scalabil, mai bun, fara sa ma deranjeze ceilalti de pe gazduire shared.

Cu ocazia asta vreau sa le multumesc celor de la HZone care de mai bine de 5-6 ani  pentru mine au fost si sunt exceptionali, am primit ajutor din partea lor la chestii care nu au legatura cu ei dar normal nu am fost lasat balta.

Am incercat si alte firme de hosting, dar, sincer, doar si doar batai de cap, orice miscare sau ajutor ti se cere bani, si sume de iti vine sa fugi.

Am cumparat de la HZone un server vps pachetul L si totul decurce excelent, baieti de la hzone au setat si instalat absolut tot, eu, nu am facut absolut nimic :), cu siguranta daca trebuia sa mut eu asa cum toata firmele o fac cand migrezi pe un vps chiar daca este de la ei, imi lua circa 2-3 zile, dar baietii sau miscat rapid,  4 ore, timp in care site-urile si proiectele noastre au fost complet online si functionale.