Cocaina descoperita la o fabrica de Coca Cola din Franta!!!!!!!

_90981873_mediaitem90981872

Au fost descoperite droguri in valoare estimata de 50 milioane de Euro,la o fabrica de Coca Cola din Franta.Acestea au ajuns printr-un container din America de Sud, ce livra  concentrat de suc de portocale.

370 kg de cocaina au fost confiscate,aceasta captura fiind una din cele mai mari capturi de droguri de pe teritoriul Frantei.

Ancheta acestei capturi este in desfasurare in sudul Frantei,in Signes.Procurorul Toulon, Xavier Tarabeux, a declarat că livrarea “are o valoare de strada de 50 de milioane de euro” și se face referire la ea ca “o surpriză foarte proastă”.

Angajatii de la fabrica de Coca-Cola au exclus orice implicare,iar investigatorii incearca sa gasesca originea drogurilor.

Jean-Denis Malgras, presedintele regional al Coca-Cola, a declarat in  site-ul de știri locale Var-Matin,ca angajatii nu sunt in nici un fel implicati, in urma anchetei.

Formula originala Coca-Cola, creata  în 1886 de către farmacistul american John Pemberton, conținea urme de cocaină derivate din extract de frunze de coca.

Ultima confiscare de droguri de pe teritoriul Frantei a avut loc in aprilie  2015,cand au fost arestati doi barbati ce incercau sa transporte cu un iaht,250 kg de droguri in Marea Britanie.Sursa

[ad id=’26048′]