Scandal George Buhnici, Am o nevastă care arată ca o minoră. Mergeți la sală, fetelor! N-am venit la mare pentru vergeturi”

George Buhnici e criticat dur pe rețelele sociale, după ce a acordat un interviu la Antena Stars când se afla pe plajă la Neversea. Vloggerul a încercat să facă o glumă legată de aspectul soției sale, Lorena, care îi era alături, și le-a invitat pe fete să meargă la sală. „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi”, a spus el.

Unul dintre cei mai urmăriți realizatori de content din diferite domenii, mai ales de tehnologie, pentru social media, George Buhnici a stârnit multe reacții negative în online după declarațiile făcute pe plaja Modern. „Am venit să ne întâlnim cu prietenii, să ridicăm degetul mijlociu în fața pandemiei, să ne uităm acolo, în depărtare, la 60 de kilometri, și să ne bucurăm că nu suntem acolo și suntem aici și să ascultăm muzică bună”, a spus Buhnici în fața microfonului. Apoi, el a început să vorbească despre cum arată fetele care vin pe litoral și le-a criticat pe cele care au grijă de aspectul lor.

„Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor!”, a spus vloggerul.

George Buhnici: Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!

După aceste remarci, Buhnici a făcut și o glumă nepotrivită despre soția lui, care l-a surprins și pe reporter. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!”. Lorena Buhnici a apărut apoi în cadrul râzând, iar soțul ei a pus-o să facă o piruetă în fața camerei: „Uită-te la ea! Câți ani îi dai?” „25”, spune reporterul, iar Buhnici insistă: „25, mulțumesc”.

Reporterul remarcă: „Dar nu-i minoră, cum ai zis!”, Lorena intervine și ea: „Nu, nu sunt, Doamne ferește!”, dar George Buhnici insistă: „Auzi, dacă-ți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră! Că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese!”

Reacțiile după discursul lui Buhnici au venit în valuri în mediul online, acolo unde vloggerul are sute de mii de urmăritori. „Pe lângă că omul nostru a sugerat că este atras de minore și-a mai și prezentat nevasta ca pe un produs căruia era gata să-i facă un review. Apoi a făcut double-down pe Instagram”, scrie Andrei R., pe Facebook. Cele mai multe critici au venit de la femei. „Ai 40j de ani și statut de persoană publică și crezi că e perfect în regulă să susții că femeile merg la mare ca să agațe murături ca tine, așa că ar fi ideal să mai scape de celulită și vergeturi ca să te impresioneze. Apoi culminezi prin a spune că marele tău noroc în viață e că soția ta pare minoră. Then you call it a day =))))))”, a scris și Andreea B.