Prima pacienta ce a suferit un transplant de fata a murit!Afla motivul!

1473212036187

Izabelle Dinoire a fost o frantuzoaica ce a suferit in anul 2005 un transplant de fata,mai exact i s-a dat un nou nas si o gura in urma muscaturii de caine.Motivul muscaturii cainelui ei de companie a fost acela ca Izabelle a incercat sa se sinucida luand o supradoza de medicamente.Zacand pe jos,cainele ei a incercat  disperat sa o trezeasca si a inceput sa o roada la fata.

Dupa aceasta intamplare nefericita, a suferit mai multe interventii chirurgicale,ea declarand in anul 2009 ca este multumita doar ca atunci cand se priveste in oglinda vede fata donatorului mai mult,nu a ei.

Corpul Izabellei a suferit respingeri in urma interventiilor,acest fapt ducand la un tratament foarte dur cu medicamente de anti-respingere.In cele din urma  s-a imbolnavit de doua tipuri de cancer deoarece nu a mai putut face fata medicatiei. Izabelle in varsta de 49 de ani,a murit in Paris in luna aprilie.Decesul ei nu a fost anuntat pana acum deoarece familia a vrut intimitate.

In ultimii ani,au fost efectuate transplanturi de fata in mai multe tari , inclusiv SUA, Spania, Turcia, China și Polonia.

[ad id=’26048′]