A pus o mana de aspirina intr-o oala plina de grasime….Rezultatul este de necrezut!

Aspirina sau acidul acetilsalicilic, este un medicament cunoscut, care poate trata febra, inflamatiile sau durerile. Aceste pastile minune pot fi intrebuintate in moduri pe care cu siguranta nu le stiti….
Iata care ar fi acelea:
1. Intinereste pielea
Aspirina contine acid salicilic, un element de curatare excelent pentru piele, putand reduce inflamatia, roseala sau acneea. Acidul salicilic indeparteaza sebumul si celulele moarte, cauzele principale ale problemelor tenului. Pentru a scapa de acnee, zdrobiti 5 pastile de aspirina si dizolvati-le in ¼ ceasca cu apa. Adaugati o lingurita de miere si amestecati bine. Aplicati pasta obtinuta pe fata si lasati-o sa actioneze 10 minute, dupa care clatiti cu apa calduta. Repetati procedura pana cand obtineti rezultatele dorite.
 
2. Prelungeste viata florilor
Florile taiate proaspat au tendinta de a se ofili foarte repede, insa daca puneti o pastila de aspirina zdrobita, in apa, vor rezista mult mai mult.
3. Indeparteaza petele de antiperspirant.
Cine nu uraste petele lasate de deodorant? Avem vesti bune, am gasit solutia pentru a scapa de ele! Zdrobiti cateva pastile de aspirina si dizolvati-le in jumatate de ceasca cu apa calduta. Puneti pata in aceasta solutie si lasati sa actioneze timp de 2-3 ore. Veti ramane surprins de rezultate!
4. Regenereaza culoarea parului
Atunci cand inotam intr-o piscina, a carei apa contine mult clor, parul isi pierde stralucirea. Nu va faceti griji- dizolvati 6-8 pastile de aspirina intr-un pahar cu apa calduta si clatiti parul cu acest preparat. Lasati sa actioneze 10-15 minute si gata! Parul dumneavoastra sclipeste din nou.
5. Ajuta la uscarea cosurilor si indeparteaza punctele negre
Zdrobiti o aspirina si dizolvati-o in putina apa, dupa care aplicati direct pe cos. Lasati sa actioneze cateva minute si repetati pana cand problema a disparut.
 
6. Indeparteaza pielea moarta de la nivelul picioarelor
Zdrobiti 5-6 pastile de aspirina, peste care puneti jumatate de lingurita cu apa si zeama de lamaie. Amestecati bine! Aplicati preparatul la nivelul pielii moarte si infasurati intr-un prosop, peste care puneti o punga din plastic. Intindeti-va timp de 10 minute, dupa care masati cu grija zona, cu ajutorul unei pietre ponce.
7. Elimina matreata
Daca aveti probleme cu matreata, cu siguranta stiti cat de greu este de indepartat. Exista insa o solutie- zdrobiti 2 pastile de aspirina si puneti praful in sampon. Samponati si lasati sa actioneze 2 minute. Credeti-ne, nu veti mai cumpara sampon pentru tratarea matretii!
8. Trateaza muscaturile de insecte
Daca masati muscaturile cu o pastila de aspirina, veti scapa imediat de mancarimi. Aveti grija insa, daca aveti alergie la aspirina!
9. Indeparteaza grasimea de pe oale si tigai
Zdrobiti cateva pastile de aspirina si turnati praful in oala sau tigaia plina de grasime greu de curatat. Turnati apoi apa fiarta peste si lasati sa actioneze circa 10 minute. Oala va straluci  fara sa mai fie nevoie sa o frecati. De ce? Pentru ca aspirina este un foarte bun degresant…
[ad id=’26048′]