Cand vine vorba de Gazduire Jocuri iti oferim Hostingul perfect.

gaming

De foarte multi ani colaborez cu o firma de Gazduire Jocuri pentru anumite tipuri de servere care binenteles le prefer eu si anume Counter-Strike 1.6, CS:Go, Minecraft si Metin2, care cu siguranta sunt cele mai de top jocuri jucate online.

In ultima perioada timpul mi-a rapid distractia “de seara” cu prietenii virtuali mai pe intelesul gamerilor “sa ne casapim” 🙂 dar cu siguranta voi reveni din nou la obiceiurile mele de indata ce timpul imi permite chiar daca serverele de jocuri care le detin la ora actuala la firme HZONE sunt inca active baieti mi-au facut si o oferta generoasa, in accest fel nu am cum sa renunt la ele mai ales ca din cand in cand mai intru si eu seara circa 1-2 ore insa tot nu cum o faceam candva.

Cat despre firma unde imi sunt serverele si anume HZONE pot sa spun linistit ca indiferent de situatie sau problema au fost mereu langa mine si m-au sustinut si o fac in continuare deja de mai bine de 6 ani.

De ce nu joc pe alte servere sau de ce nu am ales o alta firma de Gazduire Jocuri ? Pai este foarte simplu. Daca nu am probleme cu serviciile de ce sa aleg o alta firma ? De ce sa joc pe alte servere care nu sunt detinute de mine daca detin deja mai multe servere de ani de zile si asa cum am precizat 6 ani.

Este foarte simplu, vrei hostingul perfect pentru Gazduire Jocuri dupa 6 ani cred ca am tot dreptul si experienta necesara sa recomand cu mare caldura firma HZONE

Toate cele bune si sa ne vedem la o “casapeala”