Magazinele Dedeman se extind ca o avalansa in toata Romania!Un nou magazin s-a deschis la Oradea!

deschidere-magazin-Dedeman-Oradea_06

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide vineri, 2 septembrie, magazinul din Oradea, ajungând astfel la o reţea de 44 de magazine la nivel naţional.

 Situat pe Calea Aradului, nr.87A, magazinul Dedeman din Oradea a presupus o investiţie de circa 14 milioane de euro şi a creat peste 200 de locuri de muncă. Cu o parcare de 480 de locuri, o suprafaţă de vânzare de peste 13.000 mp şi o seră pentru articole de grădină de circa 3.000 mp., noul magazin îi aşteaptă pe orădeni cu peste 45.000 de produse pentru casă şi grădină, cu angajaţi specializaţi şi dedicaţi şi multe soluţii şi servicii gândite special pentru reuşita tuturor planurilor de construcţie sau amenajare. „Oradea este situată la o distanţă egală faţă de Viena, Praga şi Bucuresti, într-un nod strategic pentru rutele comerciale care asigură schimburile economice dintre vestul şi estul continentului european. Odată cu deschiderea acestui magazin, vom fi prezenţi în fiecare oraş reprezentativ situat în apropierea frontierei de vest a ţării noastre. Cu ajutorul noii tehnologii, sunt premise bune să ne creştem vânzările şi către clienţii din ţările vecine”, a declarat Dragoş Pavăl, preşedinte Dedeman.
Materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasncie şi electronice, utilaje, scule electrice, accesorii şi produse pentru grădină sunt prezente pe rafturile magazinului, într-o aranjare intuitivă şi complementară, la un bun raport calitate-preţ, astfel încât să acopere toate gusturile, nevoile şi aşteptările celor care îşi construiesc sau îşi amenajează căminul sau grădina.Pentru şi mai multe detalii privind produsele comercializate, clienţii din Oradea pot descărca şi folosi aplicaţia Dedeman pentru mobil care, printr-o simplă scanare a codului de bare de pe eticheta de preţ a produsului, oferă toate informaţiile şi caracteristicile acestuia.
Printre serviciile auxiliare puse la dispoziţia clienţilor din Oradea se numără, la fel ca şi în celelalte magazine din reţea: serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi retur produse.

deschidere-magazin-Dedeman-Oradea_09

În plus, orădenii care preferă să facă online cumpărăturile pot face acest lucru pe site-ul dedeman.ro sau cu ajutorul aplicaţiei de mobil, de unde îşi pot comanda produsele dorite pentru casă şi grădină, iar acestea le vor fi livrate acasă. Prin inaugurarea magazinului din Oradea compania Dedeman mai face un pas în procesul de expansiune ce vizează atingerea unui număr de 50 de magazine la nivel naţional.

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români. Începând cu 1992, pe parcursul celor peste 24 ani de activitate, au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurată în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare.

deschidere-magazin-Dedeman-Oradea_01

deschidere-magazin-Dedeman-Oradea_35Sursa

[ad id=’26048′]