Pedeapsa politistilor i-a adus salvarea de la moarte!Afla de ce!

betivan-coperta-1_31679000

betivan-2-cutremur-poza_99817000

Născut în 1875, în Martinica, Ludger Sylbaris lucra cu ziua în oraşul Saint-Pierre. Acolo îşi făcuse deja o reputaţie de beţiv şi scandalagiu. Ba mai mult, nu o singură dată fusese şi condamnat pentru faptele sale.

Pe 7 mai 1902, s-a dus în oraş să-şi ia de băut. Devenise un obicei. Seara s-a încheiat cu o ceartă provocată de el… Şi chiar a bătut un om. Incidentul s-a terminat la Poliţie. Pentru a-i da o lecţie, poliţiştii l-au pus singur într-o celulă care era parţial sub pământ. Nu ave nici măcar o ferestră, lumina intra printr-o crăpătură făcută în uşă.

În ziua următoare, vulcanul Pelée, aflat în vecinătatea oraşului, a erupt. Semnele dezastrului ce avea să vină erau vizibile de mai bine de o săptămână, aşa că mulţi locuitori au plecat din timp din zona de câmpie şi s-au adăpostit în oraş. Mare greşeală!

24 august, erupţie apocaliptică. Trupurile morţilor, perfect conservate de cenuşă.

Când vulcanul a erupt, aproximativ 40.000 de oameni au murit. Dacă nu şi-au găsit moartea sub dărâmături, au pierit din cauza căldurii sau a flăcărilor.

La patru zile de la erupţie, una din echipele care căutau eventuali supravieţuitori a auzit strigătele de ajutor ale bărbatului.

În ciuda temperaturii extrem de mari care i-a cauzat arsuri grave pe corp, acesta a supravieţuit. A povestit apoi că s-a salvat după ce a urinat pe haine şi le-a băgat sub uşă, pentru a domoli arşiţa.

Sylbaris şi-a câştigat renumele ca fiind singurul supravieţuitor al dezastrului.Sursa

[ad id=’26048′]