Te-ai gandit vreodata ce contine un vaccin antigripal cu adevarat?Vei ramane socat!

capture-7

 

In ultima vreme expertii in medicina au discutat despre vaccinurile antigripale.Cativa doctori si experti in sanatate au atentionat oamenii sa se protejeze impotriva vaccinului antigripal mai degraba decat impotriva racelilor si gripei in sine.

In fiecare an in sezonul rece suntem un subiect de propaganda al industriei farmaceutice,activitatii mass-media si a expertilor medicali,toti acestia ne incurajeaza sa ne administram acest vaccin antigripal.

Nu am stat sa ne gandim defapt ce contin aceste vaccinuri,uneori fiind mai periculoase ca si gripa in sine.Iata cateva motive:

1.Chiar daca ni se spune ca acest vaccin contine tulpini ale virusului gripal bine cunoscut,un ingredient care nu il stim este mercurul din aceste vaccinuri.Mercurul poate duce la depresie,boli cardiovasculare, probleme respiratorii,pierderi de memorie, ADD, probleme cu sănătatea orală, dezechilibrul digestiv și alte probleme de sănătate.

2.In cazul administrarii unui om cu sistem imunitar scazut,poate avea consecinte grave in sanatatea acestuia.In cazul in care corul tau lupta deja impotriva unui virus,introducand altul,nu face decat sa amplifice virusul existent si in cazuri mai grave sa dezvolte pneumonii.

3.In unele cazuri,dupa administrarea vaccinului antigripal,apare imediat o raceala,de ce?In loc de imunizare apare sensibilizare.

4.In 12 tari diferite,unde s-au administart vaccinurile la copii,au aparul si urmari cum ar fi tulburarile cronice de somn.

Un studiu facut in Suedia,ce a durat din 2009 pana in 2011,s-a constatat ca vaccinurile facute la oamenii tineri au avut un nivel crescut de risc,de a dezvolta aceasta tulburare de somn.

5.Atunci când este injectat vaccinul, acesta poate duce la mai multe răspunsuri imunologice dăunătoare. Mai multe articole din reviste medicale au confirmat acest lucru.În plus față de aceasta, răspunsurile imunologice slăbite compromit capacitatea persoanei de a lupta împotriva bolilor care ar trebui să fie protejate in primul rand de vaccin.

6. Din păcate, vaccinurile gripale au fost legate de tulburări neurologice prea. În 1976, mulți oameni care au fost vaccinati împotriva gripei, au dezvoltat sindromul Guillian-Barre, care duce la leziuni ale nervilor  sau chiar paralizie.

7. Vaccinurile gripale au fost chiar si conectate la boala Alzheimer. Potrivit unor studii, oameni care au primit vaccinul antigripal au de 10 ori mai mare risc de boala Alzheimer.Acest lucru este tot datorită combinației toxice de mercur și aluminiu în vaccin. Și, în cazul în care acest vaccin este introdus la o persoană mai în vârstă, el le va face mai vulnerabili la multe boli.

8. Copiii sub vârsta de 1 an sunt cei care vor suferi de aceasta boala Alzheimer  cel mai mult. Ei auin jurul creierului  un centru nervos delicat, deci o incarcare de  neurotoxice ,este cel mai probabil să se întâmple. Chiar daca primul vaccin este administrat când copilul are vârsta de 6 luni, sub vârsta de un an, copilul nu are puterea de a lupta împotriva oricăror daune premature ale creierului.

9. Cercetarile medicale au constatat,  in urma vaccinarii antigripale, un risc crescut de inflamatie vasculara. Unele dintre cele mai frecvente simptome sunt dureri la nivelul maxilarului, dureri musculare, dureri si rigiditate la nivelul gâtului, partea superioară a brațelor, umerilor, șolduri, febră și dureri de cap.

10. Există o lipsă de dovezi reale ca vaccinul functioneaza de fapt. 51 studii au demonstrat că vaccinul gripal nu este mai eficient decât un placebo.Pentru a adăuga mai mult la acest lucru, vaccinul antigripal vă protejează numai de anumite tulpini ale gripei, asa ca daca intra in contact cu diferite tulpini de gripa, cu siguranta nu veti fi protejat.

11. Acei oameni care împing aceste vaccinurispre populatie,fac miliarde de dolari într-un singur an. Investigația în politica federala,acest  vaccin a aratat ca unele persoane au avut legaturi financiare pentru companiile farmaceutice care produc vaccinuri.Aceste persoane au fost acordate derogări pentru a lua participarea la discuții care au dus în cele din urmă la licențierea și adăugarea vaccinurilor la imunizarea copiilor . Deci, înainte de a merge si administra vaccinul antigripal  pentru copilul tau, gandeste-te de două ori.

Acest articol este de a informa oamenii,nu de a-i obliga sa renunte la vaccinare,decizia apartine fiecarui individ in parte.

[ad id=’26048′]