TELEKOM si-a panicat utilizatorii

no-service

Totul a inceput azi, 5 martie, dupa orele 14:00, cand Telekom, una dintre cele mai importante companii de telefonie mobila din Romania, si-a lasat abonatii fara date mobile, fapt ce a dus la haos printre posesorii de telefoane mobile inregistrati la operator! Toti cei care au cartele pre-pay sau abonamente Telekom s-au plans ca nu pot sa efectueze apeluri, sa trimita mesaje sau sa acceseze datele mobile aparandu-le instant mesajul „Neînregistrat în rețea”.

“Este o problema la nivel national, care se va remedia in aceasta seara, asa ca nimeni nu trebuie sa intre in panica”, a comunicat directorul de comunicare Telekom, doamna Ruxandra Voda, in transmisiune directa la Radio ZU.

Totodata, reprezentantii companiei TELEKOM au precizat ca problema este de natura tehnica si ca „… o parte dintre clientii Telekom pot intampina dificultatii in accesarea serviciilor de voce si date mobile” , dar si faptul ca echipele lor tehnice lucreaza pentru remedierea acestor probleme pentru a le rezolva in cel mai scurt timp posibil. De asemenea precizeaza ca:

„Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca specialistii nostri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali”.

[ad id=’26048′]wq